Leica Trinovid HD 10×42

 1.250,00

De nieuwe Trinovid HD 10×42 van Leica biedt uitmuntende precisie in combinatie met stevigheid en wordt gekarakteriseerd door een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De Leica Trinovid HD 10×42 verrekijker is een populaire klassieker. Dankzij de hoogwaardige HD-technologie biedt deze robuuste en lichtgewicht verrekijker een haarscherp beeld en een superieure kleurneutraliteit. De rubberen behuizing zorgt voor een comfortabele en stevige grip onder alle weersomstandigheden en is zeer duurzaam, ook bij intensief gebruik.

De ideale balans van een hoge lichtdoorlatendheid, een helder beeld met een goed contrast en natuurlijke kleurweergave, geven elke vogel- en natuurliefhebber een adembenemende kijkervaring. Ook in slecht daglicht, op bewolkte dagen of tijdens de schemering. De relatief grote beeldhoek van de nieuwe Leica Trinovid 42 HD zorgt ervoor dat bijzondere natuurmomenten snel in beeld gebracht kunnen worden. De ultrakorte minimale scherpstelafstand van slechts 1,6 meter brengt ook vlinders, insecten en kleine reptielen beeldvullend en scherp dichtbij.

Zoals bij alle verrekijkers in het Leica-topsegment, zijn ook de lenzen van de Leica Trinovid 10×42 HD voorzien van de geroemde waterbestendige en vuilafstotende Leica AquaDura coating. Hierdoor blijft in de regen of mist het beeld helder en is de kijker snel te reinigen. De Dioptrie brilcorrectie kan snel en eenvoudig ingesteld worden met het rechter oculair. De persoonlijke instellingen voor de kijkafstand tot het oog kunnen worden aangepast door de oogschelp in- of uit te draaien met vier click-stopposities. De Leica Trinovid 10×42 HD wordt compleet geleverd met een nieuw ontworpen Leica beschermhoes, gemaakt van water- en vuilafstotend neopreen.