Opticron Imagic IS- stabilised 16×42

 1.099,00

Deze Opticron Imagic IS 16×42 is voorzien van de allerlaatste generatie stabilisatie techniek. Dit geeft bij een sterke vergroting van 16x een uiterst stabiel beeld. De beeldkwaliteit is door de 42mm lenzen helder en kleurecht.

Lees meer

NIEUW!

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Opticron Imagic IS-Stabilised 16×42

Een vergroting van 16x is voor de meeste mensen niet stil te houden. Een electronisch stabilisatiesysteem biedt uitkomst. Deze Opticron Imagic IS 16×42 is voorzien van de laatste techniek om trillingen in het beeld op te vangen. Deze laatste generatie beeldstabilisatie maakt het mogelijk om zonder de nadelen van beeldstabilisatie toch prettig de omgeving af te speuren. Het beeld blijft onder alle omstandigheden stabiel en scherp. Door de 42 mm lenzen van goede kwaliteit heb je een lichtsterk beeld met natuurlijke scherpte en kleuren.

Naast de Imagic Stabilised kijkers van Opticron met een lensdoorsnede van 30 mm, is er nu dus ook de Opticron Imagic IS 16×42. Deze gestabiliseerde kijker is door de grotere 42 mm lens veel lichtsterker. Hierdoor ziet u details nog mooier en scherper en heeft u ook bij donkerder weer en in de schemer een mooi beeld.

De Opticron Imagic IS 16×42 is een verrekijker met goede stabilisator. Zet u deze aan, dan merkt u direct dat de kijker een heel mooi rustig beeld krijgt. Wanneer u de kijker even niet gebruikt wordt de stabilisatie-functie automatisch na 10 minuten uitgeschakeld. Dit werkt batterij besparend. U kunt de kijker uiteraard ook gebruiken als u de stabilisatiefunctie uit laat. De verrekijker fungeert dan als een standaard verrekijker.

De kijker heeft rubberen bekleding met textuur, een 2-assig beeldstabilisatiesysteem (+/- 3 graden) en is spatwaterdicht.

Meegeleverde accessoires:
De Imagic IS 16×42 verrekijker wordt geleverd in een zachte vinyl tas met regenkap, neopreen riem en 1x AA 1,5 V batterij

Garantie:
10 jaar (binoculair), 2 jaar (stabilisatiesysteem)

Specificaties

Type prisma: dakkant
Vergroting: 16x
Diameter lens (mm): 42
Gezichtsveld op 1000m (m): 66
Gezichtsveld (°): 3.8
Close Focus (m): 4
Oogafstand (mm): 15
Eyecups: 4-traps instelbaar
Dioptrie: +4/-4
Stikstofgas gevuld: Nee
Waterdicht: IPX4 Spatwaterdicht
Coating: multi-coated optiek met ED glasobjectieven
Batterijen: 1x AA 1,5V
Batterijduur: 12 uren
Automatische uitschakeling (minuten): 10
Afmetingen LxBxD (mm): 180 x 118 x 69
Gewicht (gr): 640
Kleur: zwart