Swarovski CL 8×30 new antraciet + Urban Jungle tas

 1.260,00

CL staat voor Compact and Light, dat zegt al genoeg. Deze kijker is ontworpen om makkelijk mee te nemen en die toch goed in de hand ligt. Deze tweede generatie CL is nog verder doorontwikkeld.

Lees meer

Tijdelijk uitverkocht

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Kleine verrekijker, grote prestatie
Of het nu op reis is, of bij de waarneming van de lokale natuur. Of het nu met een kundige blik is of bij het opdoen van ervaring – de Swarovski CL Companion 8×30 maakt het op grond van de compacte afmetingen steeds mogelijk spontaan naar de verrekijker te grijpen. Hij begeleidt natuur- en vogelwaarnemers van alle niveaus in elke situatie en verenigt de beproefde precisie van Swarovski Optik met een unieke prijs-prestatieverhouding.

Deze tweede generatie van de CL geeft u een nog comfortabeler beeld. De oculair lenzen zijn groter dan de vorige versie wat een rustiger beeld geeft.
Ook is de ophanging veranderd. Deze CL serie heeft de zelfde mooiee aansluiting als de topserie EL.

Uniek in deze klasse is het brede beeldveld. Met de 8x heeft u maar liefst een scherp beeldveld van ruim 130 meter (gemeten op 1000 meter afstand)

Deze kijker is beschikbaar in de kleuren, groen en antraciet. De kijker kan gecombineert worden met drie verschillende beschikbare tassen. De Nature (standaard), Urban Jungle en Northern Lights (luxe versie).