Swarovski CL Curio 7×21 zilver/burnt orange

 720,00

De kleinste en lichtste kijker van Swarovski met een zeer helder en rustig beeld

Lees meer

Informeer bij ons naar de levertijd

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De Swarovski CL Curio 7×21 is voortgekomen uit een exclusieve samenwerking met de wereldbefaamde ontwerper Marc Newson. Het tijdloze en elegante productontwerp gecombineerd met een optimale functionaliteit en ergonomie maken de CL Curio de perfecte keuze voor natuurliefhebbers  die ook  een voorliefde voor esthetiek en strak design hebben.

COMPACT
De Swarovski CL Curio is klein, handzaam, inklapbaar en klaar om altijd en overal te worden gebruikt. Het is een echte alleskunner die je altijd mee wilt nemen. De CL Curio mag dan wel klein zijn, wat prestaties betreft is het een echte Swarovski. Intuïtieve bediening en kijkcomfort komen samen, voor buitengewoon ontspannen waarnemingen in de natuur.

Deze verrekijker is vooral ontwikkeld voor gebruikers die geen kijker om de nek willen hangen en wel altijd een kwaliteitskijker bij zich willen hebben. De 7x vergroting heeft als voordeel dat deze Swarovski CL Curio ondanks het kleine ontwerp toch een breed beeldveld heeft. Daarbij zorgt deze vergroting er ook voor dat de kijker een zeer rustig beeld heeft.

Dit is de kleinste en lichtste kijker die Swarovski ooit heeft uitgebracht. Het is een verrekijker met top-techniek aan boord, dus met een uiterst scherp en helder beeld. De kijker is speciaal ontworpen door topontwerper Marc Newson. Deze ontwerper heeft in het verleden vooral naam gemaakt door zijn samenwerking met onder andere Apple, Louis Vutton en Montblanc. De kijker ziet er uitzonderlijk strak en modern uit. Hij is verkrijgbaar in de kleuren  zilver/burnt orange en in het zwart.

Diameter

Merk

Optisch Systeem

Vergroting