Zeiss Terra 8×42

 525,00

Een uitstekend instapmodel van Zeiss: lichtgewicht en een zeer helder beeld.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Van 1 december 2023 tot 29 februari 2024 ontvang je 50 euro cash back bij aankoop van deze kijker. Klik hier voor de voorwaarden.

De ZEISS Terra® ED verrekijker is robuust, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Dankzij zijn geavanceerde en gestroomlijnde ontwerp is hij niet alleen uitermate licht maar ook heerlijk compact.

De Zeiss Terra heeft een mooi helder en duidelijk beeld, uitzonderlijke resolutie van details en comfortabele weergave-eigenschappen. De minimale scherpstelafstand van maar 1.6 meter biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld veren en insecten tot in de kleinste details te kunnen bekijken. In combinatie met optimaal gebruiksgemak beschrijven deze eigenschappen de uitzonderlijke kenmerken van de Terra ED 42

De behuizing is gemaakt van een met glasvezel verstevigd polycarbonaat voor een lager gewicht terwijl deze toch zeer sterk en temperatuurresistent is. De bestendigheid tegen temperatuurschommelingen zorgt er niet alleen voor dat de behuizing – zelfs in koude en natte omstandigheden – op een constante temperatuur blijft, maar zorgt er ook voor dat het optiek optimaal blijft presteren voor een scherp en helder beeld. De rubberen bekleding zorgt voor extra bescherming tegen vallen en stoten en zorgt daarnaast voor een stevige antislip-grip.

De Terra ED verrekijker biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een ideaal instapmodel in de wereld van ZEISS is.

De kijker wordt geleverd met een goede riem, regenkap, lensdoppen en een goede tas.