Zeiss Victory T* SF 8×42

 2.650,00

De nieuwe Carl Zeiss Victory T*SF 8×42 verrekijker is door zijn uitzonderlijke brede beeldveld bij uitstek geschikt voor het observeren van vogels.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De Carl Zeiss Victory T* SF 8×42  verrekijker is bij uitstek geschikt voor het observeren van vogels en wild, evenementen, reizen of voor astronomische doeleinden…, en de optische prestaties zijn ongeëvenaard! De SF-serie van Carl Zeiss is met dusdanig veel zorg ontwikkeld dat de verrekijkers gerust een benchmark genoemd mogen worden. Het grote gezichtsveld en het lichte gewicht laten u urenlang ontspannen van het uitzicht genieten zonder dat u vermoeid wordt. Nu in geheel zwarte uitvoering met verbeterde oogschelpen en doorontwikkeld scherpstelmechanisme.

Ongeëvenaard vakmanschap
De Carl Zeiss 8×42 T* SF heeft een lichttransmissie van maar liefst 92%. De Ultra-FL lens en de fluoride lenzen brengen u een heldere, kleurgetrouwe en haarscherpe visuele ervaring van rand tot rand – ook in de schemering. De beeldkwaliteit is optimaal dankzij het gebruik van het beste SCHOTT glas. Het brede gezichtsveld zorgt er bovendien voor dat u uw onderwerp gemakkelijk kunt vinden en volgen. De ergonomische en dynamische snel-scherpstelfunctie draagt bij aan het direct kunnen herkennen van essentiële details. In het duurzame design en de afwerking van de behuizing herkent u direct het Carl Zeiss vakmanschap. U kunt jarenlang, maar dan ook echt jarenlang profiteren van uw aankoop. Zelfs als u observeert in de meest zware omstandigheden.

Wordt één met uw verrekijker en de omgeving
Intuïtief betekent meer dan alleen eenvoud. Het staat vooral voor snelheid. Het lichte ontwerp, het ErgoBalance concept en een anti-slip-laag maken het mogelijk dat u één wordt met uw verrekijker en de omgeving, en snel kunt reageren op wat er om u heen gebeurt. Het scherpstelwiel is dusdanig geplaatst dat uw hand zich altijd in een natuurlijke positie bevindt. Het zwaartepunt van de 8×42 T* SF ligt dichterbij het oog dan aan het uiteinde van de kijker. De gewichtsverdeling is dusdanig uitgebalanceerd dat u de verrekijker moeiteloos urenlang met vaste hand kunt vasthouden…, bijna of het een natuurlijk verlengstuk van uw lichaam is.