Lahoux Spotter M

 1.149,00

Dit instapmodel uit de Spotter lijn van Lahoux is een kleine compacte warmtebeeldkijker bedoeld voor observatie, met een gewicht van slechts 370 gram.

Lees meer

Tijdelijk uitverkocht

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De Lahoux Spotter M is het instapmodel uit de Spotter lijn van Lahoux. Deze kleine en compacte warmtebeeldkijker is puur bedoeld voor observatie en weegt slechts 370 gram. Met de Lahoux spotter M kunt u op ongeveer 500 meter nog een mens waarnemen. Deze warmtebeeldkijker heeft geen ingewikkelde menu’s en is zelfs in het donker zeer eenvoudig te bedienen.

Bereik Lahoux Spotter M
De Lahoux Spotter heeft een bereik van +/- 500 meter, dit dankzij zijn 13mm lens. Tot op deze afstand kan men dus warmtebronnen waarnemen. De kijker heeft een 2x vergroting welke je eenvoudig kunt inschakelen. Dankzij de 50Hz refresh rate beschikt u over vloeiende beelden als u de omgeving snel wilt verkennen.

Kleuren
De Lahoux Spotter beschikt maar over 3 verschillende kleuren namelijk:
– Black Hot
– White hot
– Red hot

Accu
Deze warmtekijker heeft een ingebouwde accu die tot wel 12 uur mee gaat bij continu gebruik. Zet u deze accu in de besparingsmodus dan gaat deze accu tot wel 15 uur mee. U kunt de accu opladen door middel van de meegeleverde usb kabel.

Verschillen tussen Lahoux Spotter M & P en Spotter Pro en Elite
Een groot en belangrijk verschil tussen de Lahoux Spotter M& P versus de Spotter Pro en de Elite is dat de Spotter M en de Spotter P geen opname functie hebben. U kunt hiermee dus niet opnemen of beelden overdragen. Daarnaast hebben deze instapmodellen een kleinere lens en een lagere resolutie waardoor je bereik minder ver is. De instapmodellen zijn wel weer wat lichter van gewicht waardoor u ze makkelijker mee kunt nemen.

Voordelen
– Ontworpen voor eenvoudig gebruik. De oogafstand is makkelijk via de draaiknop aan te passen
– Voor gebruik in het donker en bij slechte zichtsituaties ontwikkeld
– Licht, compact en waterdicht. Te gebruiken bij temperaturen tussen -20 en + 50 graden Celsius
– 50 Hz display

DRI waarden
Berekend volgens de Johnson Criteria voor een doel ter grootte van een man met een kritische afmeting van 1,8 x 0,5 meter. Detectie, herkenning en identificatie zijn gedefinieerd voor een beeld van respectievelijk 1.5, 6 en 12 pixels op de beeldsensor.

Specificaties
– Resolutie 240×180 Vox
– Pixelgrootte 17uhm
– Gevoeligheid (NETD) <50mK
– Lens 13mm
– Vergroting digitaal 1x, 2x
– Video uitgang ja, Pal
– Waterdicht IP66
– Batterijduur (continu) 12 uur
– Batterijduur (besparingsmodus) 15 uur
– Afmetingen (LxBxH) 170x65x65mm
– Gewicht 370 gram