previous arrow
next arrow
Slider

De Verrekieker (winkel)

Onderdeel van het Vogelinformatiecentrum is een winkel met Optiek (verrekijkers en telescopen), statieven, boeken, DVD’s, outdoorjassen voor vogelaars, camouflage, handschoenen en natuurbeschermingsartikelen.

Het Vogelinformatiecentrum is het gehele jaar door open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur – 18.00 uur. U bent altijd welkom.

Op het gebied van optiek zijn we gespecialiseerde dealer van de merken Swarovski, Leica, Zeiss, Meopta, Vogelbeschermings Optiek, Bynolyt, Opticron en GPO. In de winkel en onze vogelrijke tuin kunt u alle modellen van deze merken zelf uitproberen. Daarnaast hebben we vele bijbehorende accessoires. Statieven hebben we van de merken Benro, Manfrotto, Swarovski en Vogelbescherming Nederland. Daarnaast vindt u in onze winkel vele (zelf geproduceerde) vogelfilms op DVD, een ruime collectie vogelboeken waaronder altijd de nieuwste en beste vogelgidsen.

Om vogels in uw tuin te lokken en te houden hebben we een ruim assortiment van Vivara en andere leveranciers van nestkasten, voersystemen, drinkschalen en vogelvoer. Ook voor insecten, vleermuizen en egels hebben we veel artikelen.

Voor goede kleding hebben we van het Engelse merk Paramo speciale fleece en jassen. Deze zijn speciaal voor vogelaars doorontwikkeld en zijn wind en waterdicht en fluisterstil. De ultralichte jassen zijn een must voor iedereen die onder alle weersomstandigheden comfortabel buiten wil zijn. Ook voor handschoenen kunt u in het Vogelinformatiecentrum terecht.

Natuurlijk vergeten we de kinderen niet. Omdat we kinderen graag actief naar buiten willen hebben, hebben we een breed assortiment van kinderboeken en cadeauartikelen voor kinderen. Natuurlijk hebben we ook vogelgerelateerde cadeauartikelen voor volwassenen.

Het Vogelinformatiecentrum is het jaar rond geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 – 18.00 uur. U bent van harte welkom.

Het Vogelinformatiecentrum is samenwerkingspartner met Waarneming.nl