Nieuwe verrekijkers van Swarovski Optik

Dit jaar bestaat Swarovski Optik 75 jaar. Dat is een prachtige mijlpaal, en zo’n verjaardag mag je vieren. Ter ere van het 75 jarige jubileum brengt Swarovski een speciale editie van de CL Companion uit. De CL Companion Habicht. Deze zeer fraai (retro) uitgevoerde verrekijker wordt speciaal gelimiteerd geproduceerd. Dus als je er één wilt hebben moet je er snel bij zijn. Er worden er van ieder model precies 1.000 stuks geproduceerd. De CL Companion Habicht verschijnt in de uitvoering 8×30 en 10×30.

De CL Companion Habicht is gemaakt ter ere van het 75-jarig jubileum van SWAROVSKI OPTIK.

De CL Companion Habicht is gelimiteerd tot een totaal van 1.000 stuks. Elke verrekijker wordt door Swarovski Optik met de grootste zorg behandeld en krijgt een uniek certificaat. Voorzien van een individueel met de hand geschreven nummer, geeft het een persoonlijk tintje aan uw CL Companion Habicht verrekijker en onderstreept het het unieke karakter ervan. Je kunt er zeker van zijn dat je een origineel exemplaar van SWAROVSKI OPTIK ontvangt. Welk paar heb jij binnenkort in je handen?

DUURZAME MATERIALEN, PREMIUM LEDER EN OLIJFBLADEREN
Het metaalvrije, natuurlijke nappaleer voor de CL Companion Habicht wordt bijzonder voorzichtig gelooid met behulp van extracten uit olijfbladeren. Ook voor de accessoires vertrouw Swarovski Optik op duurzame materialen: De hoogwaardige tas is gemaakt van in Duitsland geproduceerde schapenwol, nappaleer en is gevoerd met katoen.

De prijs van dit prachtige stukje werk wordt € 2.340,– voor de 8×30 en € 2.370,– voor de 10×30. Deze kijker komt niet in onze webshop, wilt u hem bestellen kan dat per mail (zolang de voorraad strekt. In het Vogelinformatiecentrum krijgen we één set als demo en één set op voorraad, dus wees er snel bij.

Een tweede nieuwe verrekijker van Swarovski Optik is speciaal voor de jeugd ontwikkeld, een echte kinderverrekijker. MY Junior 7×28.

MY JUNIOR is de eerste kinderverrekijker van SWAROVSKI OPTIK.

Met een gewicht van slechts 480 gram is de MY JUNIOR-verrekijker uitzonderlijk licht. Het ontwerp is specifiek afgestemd op de kijkbehoeften van kinderen. De MY JUNIOR verrekijker is ideaal voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. My Junior is beschikbaar in twee kleuren. Glacier Blue en Jungle Green.

Met de MY JUNIOR verrekijker kunnen kinderen onderwerpen 7 keer dichterbij zien dan met het blote oog. De objectieflensdiameter van 28 mm vangt genoeg licht op om ook met wat donkerder weer waar te nemen. Het grote gezichtsveld biedt een beeldbreedte van 126 meter op 1.000 meter afstand. Door de 7x vergroting kan iedereen met deze kijker een rustig en stabiel beeld krijgen. Ook voor de meest onrustige gebruikers. Dankzij het uitzonderlijk robuuste en kindvriendelijke ontwerp belooft de MY JUNIOR verrekijker vele jaren kijkplezier.

Met het meegeleverde MY JUNIOR Natuurnotitieboekje kunnen kinderen hun eigen ontdekkingen noteren. De kleine havik gaat mee en geeft tips waarmee ze hun ervaringen op papier kunnen zetten.

MY JUNIOR is verkrijgbaar in de opvallende kleuren Gletsjerblauw of Junglegroen en gaan € 480,– kosten. Ze zijn nu al te bestellen in onze webshop. MY Junior wordt in mei uitgeleverd.