Vogelinformatiecentrum VogelApp – Vogels van Nederland en België

De Vogelinformatiecentrum VogelApp – Vogels van Nederland en België

De allernieuwste Vogelapp genaamd Vogels van Nederland en België is nu te downloaden op Apple en Android!! In deze app kun je de 320 meest voorkomende vogelsoorten van Nederland overzichtelijk bekijken, beluisteren en identificeren.

Download de app nu op je telefoon of tablet door deze code te scannen!

of klik op deze link voor apple en deze link voor Android!

Met deze gratis App krijgt u waanzinnig scherpe foto’s, goede beschijvingen met veel extra informatie, maar ook een handmatige determinatietool en europese verspreidingskaarten. Ook kun je heel gemakkelijk zien welke soorten erg op elkaar lijken en zit er ook een functie op waar je meerdere soorten naast elkaar kunt zetten, om ze makkelijk te vergelijken. Ook kun je je waarnemingen in verschillende mapjes makkelijk verzamelen.

Ook kun je in-app aankopen doen waarbij een waanzinnige 3D-functie gepresenteerd wordt. Je kunt de vogel 360 graden bekijken en de vogel zelfs in je beeld projecteren. Je kunt dus zeer gemakkelijk een Wilde Eend op iemands hoofd zetten! Ook is er een automatische foto- en geluidsherkenning in de betaalde versie van de app. Daarnaast krijg je nog 812 geluiden van de 320 soorten, zijn er voor elke soort video’s beschikbaar en kun je de eieren van iedere soort bekijken in de premium versie.