Mijlpaal!! 25.000 downloads van onze gratis Vogelapp

De VogelApp – Vogels van Nederland en België – is 25.000 keer gedownload! We zijn als Vogelinformatiecentrum heel blij dat we zoveel mensen blij kunnen maken met een gratis app die dient als vogelgids. Zo wordt vogels kijken voor iedereen toegankelijk en makkelijk. Heb je de app nog niet dan kan je hem via de QR codes hieronder makkelijk downloaden.

En het is helemaal niet erg dat je de tjiftjaf of de fitis niet direct zelf herkent. De app helpt je hier op veel verschillende manieren mee. Zo kun je onze handmatige determinatietool gebruiken om er zelf uit te komen. Heb je gekozen voor een betaald abonnement? Dan zijn automatische foto- en geluidsherkenning ook mogelijk. Maar één van de leukste dingen van de VogelApp is toch wel de functie van het soorten vergelijken (mogelijk in de gratis versie). De lol van het vogels kijken is om zelf, op basis van de kenmerken die in de VogelApp genoemd zijn, erachter te komen welke soort je waargenomen hebt.

Heb je de app nog niet dan kan je hem via de QR codes hieronder makkelijk downloaden.

We hopen dat nog veel meer mensen gaan genieten van onze VogelApp. Je kunt ons helpen door een mooie review in de Google Play Store of de Apple Play Store achter te laten over onze app. Heb je nog tips/opmerkingen/vragen? Twijfel niet om ons een mail te sturen. De app zal de komende jaren nog veel meer verbeterd worden in verschillende updates, maar ervaringen uit het veld stellen wij zeer op prijs! Zegt het voort en zorg dat zoveel mogelijk mensen kunnen gaan genieten van de gratis te downloaden VogelApp

Een specifieke vraag? Wellicht vind je het antwoord in onze FAQ over de VogelApp.

In het onderstaande beeld zie je wat je allemaal extra krijgt als je een abonnement op onze VogelApp neemt! Met de aanschaf van een abonnement steun je ook nog eens het goede vogeldoel.