Vogelsleutelhangers voor Stichting Texel Vogeleiland.

Zomer 2020 kwam Thomas Heijdeman in het Vogelinformatiecentrum met een prachtige verkoopdisplay met handgemaakte vogelsleutelhangers. Deze sleutelhangers mogen we verkopen waarbij de opbrengst naar de Stichting Texel Vogeleiland gaat. Een prachtig initiatief.

Wie Thomas is? Hij stelt zich even voor:

Mijn naam is Thomas Heijdeman en ik woon in de Cocksdorp met mijn vrouw Marleen en mijn twee kinderen Anna en Suze. Sinds ik op het Texel ben komen wonen, ben ik onder de indruk geraakt van het mooie eiland en de diversiteit aan vogels. Regelmatig ga ik met mijn gezin de natuur in en merk ik dat voor klein en groot genoeg te beleven is.

Doordeweeks ben ik werkzaam als meester in Oudeschild op de basisschool de Bruinvis. Ook in mijn klas probeer ik het enthousiasme voor vogels over te brengen op de kinderen.

Gaandeweg ontstond het idee van de vogelsleutelhangers. De sleutelhangers maak ik met veel plezier en de nodige precisie. Daarnaast gaat bij het verkoop van elke sleutelhanger een deel naar stichting Texel Vogeleiland.

De Sleutelhangers zijn uitsluitend in het Vogelinformatiecentrum Texel te koop voor 5 euro per stuk.