Paramo Pájaro herenjas Kleur: mosgroen/okergeel

 470,00

Comfortabele lichtgewicht wind,- en waterdichte, ademende outdoor parka voor heren, gemaakt van zeer sterk en slijtvast materiaal.

Lees meer
Wissen
Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Comfortabele lichtgewicht wind,- en waterdichte, ademende outdoor parka voor heren, gemaakt van zeer sterk en slijtvast materiaal.
Páramo is een specialist in het produceren van kleding waarbij condensatie, zweet en regen goed afgevoerd worden. Hierdoor is de kleding koel (ademend) wanneer dat nodig is, maar ook warm wanneer dat nodig is, omdat immers alle vocht wordt afgevoerd. Want, zoals bekend, teveel vocht in je kleding zorgt ervoor dat je snel afkoelt wanneer je stopt met bewegen. Daarbij is het materiaal dat gebruikt wordt zeer licht in gewicht, ongelooflijk slijtvast en ritselt de stof niet wanneer je beweegt. Door dat laatste is de kleding ook uitermate geschikt voor (natuur)fotografen.

 

Trees for life
Verminder de “carbon footprint” : Páramo heeft zich aangesloten bij Trees for Life, een bekroonde natuurbeschermingsorganisatie die zich bezig houdt met beheer en herstel van het Caledonische bosgebied op de hooglanden van Schotland. Voor elke verkochte Pájaro zal er in dit gebied een boom worden geplant.