Benro Statief TMA 28A

 159,00

Zeer stabiel, aluminium statief.  In combinatie met een statiefkop geschikt voor gebruik van telescoop en/of camera.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Dit Benro TMA28A Mach3 Statief is een stevig statief van aluminium met een maximale hoogte van 155.5 centimeter en een maximale belasting van maar liefst 14 kilogram! De spider van dit statief is van het lichte en sterke magnesium. Door het gebruik van deze materialen, in combinatie met het beproefde ontwerp, is de Mach 3 stevig maar toch niet zwaar en geschikt voor gebruik met telescoop en camera.
De herkenbare blauwe draaisluiting voor het vastzetten van de middenkolom is uitgevoerd in licht aluminium waardoor de middenkolom in iedere positie stevig vergrendeld wordt.
Door middel van de meegeleverde korte middenkolom kunt u dit statief tot zeer laag bij de grond plaatsen.

Het Mach3 statief is snel en gemakkelijk op te zetten en in hoogte aan te passen door middel van de twistlock sluitingen op de drie poten. Doordat de poten onafhankelijk van elkaar in verschillende hoek zijn vast te zetten is het statief op bijna iedere ondergrond stabiel te plaatsen. De ingebouwde waterpas maakt het extra makkelijk om de gehele set perfect recht op te stellen. De poot, voorzien van foamgrip, is ook nog eens los te schroeven en als monopod te gebruiken.

Het statief wordt geleverd met verwisselbare rubberen pootjes en spikes. De middenkolom is voorzien van een veerhaak waar een extra contragewicht aan kan worden gehangen voor nog meer stabiliteit. Het geheel zit verpakt in een luxe draagtas met schouderriem

Zeer geschikt voor combinatie met de Benro statiefkop S4 of Manfrotto statiefkop MVH500