Zeiss Gavia incl 30-60x

 2.061,00

De precieze Zeiss Conquest Gavia 85 30-60x telescoop is zowel optisch als qua ontwerp tot in de puntjes verzorgd. Voor een telescoop is de Conquest Gavia 85 30-60x relatief compact en licht van gewicht.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De precieze Zeiss Conquest Gavia 85 30-60x telescoop is zowel optisch als qua ontwerp tot in de puntjes verzorgd. Voor een telescoop is de Conquest Gavia 85 30-60x relatief compact en licht van gewicht. Ideaal voor natuurliefhebbers die uiteenlopende plaatsen willen bezoeken om daar urenlang te observeren. De maximale vergroting van zestig keer en de minimale scherpstelafstand van iets meer dan drie meter, maken het identificeren van de kleinste dieren of vogels eenvoudig.

De Conquest Gavia 85 is gericht op kwaliteit

Het hoogwaardige lens-systeem met HD-glas en de scherpstelling bieden u de basis voor een fantastische ervaring. Dankzij het grote en ergonomische scherpstelwiel, is het juiste scherptepunt snel, intuïtief en precies te bepalen. De elementen zijn voorzien van de water- en vetafstotende LotuTec coating en de befaamde Zeiss T* anti-reflectieve coating. De LotuTec coating maakt het makkelijk om het glas van de telescoop schoon te maken. De Conquest Gavia 85 van Zeiss heeft een grote lensdiameter, waardoor u zeker bent van een helder beeld in de meest uiteenlopende omstandigheden.

Robuust en slim ontwerp

De behuizing van de Zeiss Conquest Gavia is vervaardigd van magnesium. Bovendien is de Zeiss Conquest Gavia 85 30-60x telescoop voorzien van een draaibare kraag met een universele statiefaansluiting. Met behulp van optionele accessoires behoort ook digiscoping uitstekend tot de mogelijkheden.