Kowa BDII-XD 10×32

 439,00

Een lichtgewicht, heldere kijker met prachtig breed beeld.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De BDII XD serie van Kowa is enorm verbeterd ten opzichte van het vorige model. Een opvallend optisch kenmerk van de nieuwe BDII XD-serie is het  brede gezichtsveld, met toonaangevende prestaties voor wat betreft de groothoek.  Door het brede beeld ben je in staat het onderwerp snel te lokaliseren en het beeld is daarbij scherp tot aan de randen. Mede door de Kowa XD (hoogwaardige ED)-lenzen en doordat de BDII 10×32 XD al scherp is vanaf 1,3 meter, wordt door Kowa een nieuwe standaard neergezet in deze prijsstelling. Uiterst betaalbaar zonder dat er op kwaliteit ingeleverd hoeft te worden.

De Kowa Verrekijker BDII 10×32 XD is een compacte verrekijker welke bestaat uit een magnesiumlegering wat hem extreem sterk maakt en met slechts 525 gram uitermate licht van gewicht. Deze eigenschappen maken de BDII 10×32 XD ideaal om mee te nemen met een wandel- of fietstocht en vogels te kijken.
De Kowa BDII 10×32 XD met objectieven van 32mm en een vergroting van 10 maal vertegenwoordigt een uitermate hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Alle componenten in deze BDII XD-serie zijn volledig multicoated. Dit zorgt ervoor dat lichttransmissie, kleurdefinitie, helderheid en contrast altijd optimaal zijn. De dakkant prisma’s zijn behandeld met fasecoatings om hun reflectievermogen te vergroten. Hierdoor ontstaat een scherper beeld en kijkt het voor de gebruiker een stuk aangenamer. Ook heeft Kowa in de BDII XD-serie de dakkant prisma’s gecoat met de exclusieve C3 coating wat een zeer hoge reflectiviteit oplevert en voor een lichtdoorlatendheid van meer dan 99% zorgt. Tevens zijn de lenzen voorzien van de Kowa Repelling (KR) lens coatings en is de dakkant verrekijker 100% waterdicht. Door de KR lenscoatings is de Kowa BDII XD-serie makkelijk te onderhouden.

Het ergonomische ontwerp gecombineerd met de subtiele inkepingen aan de onder-en zijkant maken dat deze verrekijker goed in de hand ligt. Naast goede optiek bieden de kijkers van de Kowa BDII serie dan ook een plezierige kijkervaring.

Bij de kijker in de doos:  een draagtas, draagriem van neopreeen, regenkapje en objectiefdoppen.