Lahoux Spotter Pro V

 1.152,00

Tijdelijk uitverkocht

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De Lahoux Spotter Pro V is één van de spotters uit de bekende Spotter lijn van Lahoux. Deze kleine en compacte warmtebeeldkijker is puur bedoeld voor observatie,  zowel overdag als in de nacht. Deze Lahoux Spotter Pro V weegt slechts 370 gram en heeft een accu die tot wel 12 uur lang mee gaat. Wilt u dus de hele nacht op pad, dan is deze warmtebeeldkijker de ideale spotter voor u. Met de Lahoux spotter Pro V kunt u op ongeveer 750 meter nog een mens waarnemen.

Bereik Lahoux Spotter Pro V
De Lahoux Spotter heeft een bereik van +/- 750 meter, dit dankzij zijn 19mm lens. Tot op deze afstand kan men dus warmtebronnen waarnemen. De kijker heeft een 1x tot 4x vergroting welke  eenvoudig in te schakelen zijn. Dankzij de 50Hz refresh rate beschikt u over vloeiende beelden als u de omgeving snel wilt verkennen.

Kleuren
De Lahoux Spotter beschikt over 3 verschillende kleuren namelijk:|
– Black Hot (dit is samen met White hot de meest gebruikte kleur)
– White hot (dit is samen met Black hot de meest gebruikte kleur)
– Red hot

Accu
De Lahoux Spotter Pro V heeft een ingebouwde accu die tot wel 12 uur mee gaat bij continu gebruik. Zet u deze accu in de besparingsmodus dan gaat deze accu tot 15 uur mee. U kunt deze accu opladen door middel van de meegeleverde usb kabel.

Verschillen Lahoux Spotter M & P versus Spotter Pro en Elite
Een groot en belangrijk verschil tussen de Lahoux Spotter M& P versus de Spotter Pro en de Elite is dat de Spotter M en de Spotter P geen opname functie hebben. U kunt hiermee dus niet opnemen of beelden overdragen. Daarnaast hebben deze instapmodellen een kleinere lens en een lagere resolutie waardoor je bereik minder ver is.  De instapmodellen zijn weer wat lichter van gewicht waardoor u ze makkelijker mee kunt nemen.

Voordelen
– Ontworpen voor eenvoudig gebruik. De oogafstand is makkelijk via de draaiknop aan te passen
– Voor gebruik in het donker en bij slechte zichtsituaties ontwikkeld
– Licht, compact en waterdicht. Te gebruiken bij temperaturen tussen -20 en + 50 graden Celsius
– 50 Hz display

DRI waarden
Berekend volgens de Johnson Criteria voor een doel ter grootte van een man met een kritische afmeting van 1,8 x 0,5 meter. Detectie, herkenning en identificatie zijn gedefinieerd voor een beeld van respectievelijk 1.5, 6 en 12 pixels op de beeldsensor.

Specificaties
– Resolutie 384×288 VOx
– Pixelgrootte 17uhm
– Gevoeligheid (NETD) <50mK
– Lens 19mm
– Vergroting digitaal 1x, 2x, 4x
– Video uitgang ja, Pal
– Waterdicht IP67
– Batterijduur (continu) 12 uur
– Batterijduur (besparingsmodus) 15 uur
– Afmetingen (LxBxH) 160x62x62mm
– Gewicht 370 gram