22 augustus Testdag Swarovski NL Pure

Op zaterdag 22 augustus 2020 kunt u in het Vogelinformatiecentrum kennismaken met de nieuwste verrekijker van Swarovski:  de NL Pure. Deze nieuwe topkijker wordt de allerbeste verrekijker voor de vogelaar van dit moment. Hij komt er in de varianten NL Pure 8×42,  NL Pure 10×42 en NL pure 12×42. Wij zijn zeer te spreken over deze nieuwe kijker. Na een dag testen, durf ik gerust te zeggen dat dit de beste verrekijker van dit moment is. Met kop en schouders steekt hij boven de andere uit. Een review van de NL Pure leest u hier.

U bent 22 augustus de gehele dag welkom om deze NL Pure zelf te testen. Pedro Brugge van Swarovski Optik kan u alles over de kijkers vertellen. Alle drie de modellen zijn aanwezig en u kunt ze in onze vogelrijke tuin zelf testen en vergelijken met de andere topmodellen van Swarovski of andere merken.

Ook kunt u op 22 augustus kennismaken met de nieuwe Digital Guide 8×25 van Swarovski. Deze monokijker met ingebouwde fotocamera stuurt de foto’s direct door naar uw smartphone waar u de vogel direct via een speciale App op naam kunt brengen. Mark Collier van Swarovski Optik, geeft de gehele dag praktische workshops met de Digital Guide. In kleine groepjes van maximaal vier personen gaat u dan op pad met de Digital Guide om er alles over te leren. Voor de workshops dient u wel te reserveren. Dit kan via www.vogelexcursiestexel.nl

De workshops zijn van:

9.00 – 10.00 uur
11.00-12.00 uur
13.00-14.00 uur
15.00-16.00 uur

Natuurlijk kunt u op 22 augustus ook bij het Vogelinformatiecentrum terecht om uw verrekijker schoon te laten maken. De koffie staat klaar.
Let wel op de drukte die dag, in verband met het coronavirus kunnen we maar een beperkt aantal mensen in de winkel hebben. Wij vragen u begrip als u misschien even moet wachten.

De dag is geheel gratis.