Camouflageproducten

Camouflage en tassen

Natuurfotografen komen graag in het Vogelinformatiecentrum. Niet alleen omdat we altijd over de laatste informatie beschikken over waar welke vogel zich bevindt, maar ook vanwege ons ruime assortiment in camouflage-artikelen om zonder op te vallen en voorzien van alle comfort buiten de kunnen werken/fotograferen.

Naast de uiterst praktische bonenzakken (zakken om met de lange lens stabiel te fotograferen) van Stealth Gear, Buteo en Han Bouwmeester, hebben we schuiltenten, camouflagedoeken en regenhoezen voor lenzen enz. Ook treft u bij ons een selectie van de beste rugzakken aan, zowel voor telescopen als langere lenzen. Voorzien van een uiterst comfortabel draagsysteem van verstelbare banden is het meenemen van meer fotoapparatuur geen probleem meer. Wij hebben rugzakken van Mindshift, Lowe Pro en Think Tank in onze collectie.

Voor het gemak in het veld hebben we ook de gehele collectie van Walkstool in huis. Niets is zo gemakkelijk als je eigen kleine en lichte stoeltje bij je te hebben. Met Walkstool is dat geen probleem.

Bekijk ons aanbod van camouflage-artikelen en tassen

Het Vogelinformatiecentrum is samenwerkingspartner van Waarneming.nl