Prachtvogels

  • Aanbieding!

 29,90

Prachtvogels is een fors en luxe uitgevoerd boek met daarin meeslepende verhalen over 94 vogelsoorten van de Rode Lijst.

Lees meer

nu tegen voorintekenprijs, verschijnt eind april

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Prachtvogels is een fors en luxe uitgevoerd boek met daarin meeslepende verhalen over 94 vogelsoorten van de Rode Lijst.

Sinds 2006 schrijft René de Vos in het blad vogels van Vogelbescherming een rubriek onder de naam Prachtvogels. Hierin wordt elke vogelsoort van de Rode Lijst op ludieke en informatieve wijze voor het voetlicht gehaald. Na 94 soorten zal deze reeks begin 2025 voltooid zijn.
Met de onderhoudende teksten van René de Vos en de mooiste foto’s uit de bestanden van Agami Photo Agency heeft Vogelinformatiecentrum Uitgeverij een aantrekkelijk en luxe boek gemaakt. De uitgevers willen zo deze 94 vogelsoorten van de Rode Lijst onder de aandacht van een breed publiek brengen. Daarmee willen ze bijdragen aan een breed besef dat deze ‘vogels van eigen bodem’ echt bescherming verdienen.

Prachtvogels wordt uitgegeven door Vogelinformatiecentrum Uitgeverij en Uitgeverij Noordboek; het zal voorjaar 2024 verschijnen. Teken nu in voor dit boek en ontvang 5 euro korting (€ 29,90 i.p.v. € 34,90). Elk verkocht exemplaar van Prachtvogels betekent een financiële bijdrage aan de bescherming van bedreigde Nederlandse broedvogels.