Swarovski PCT carbon statief

 866,00

Professional Carbonfiber Tripod (PCT). Speciaal voor de zwaardere telescopen zoals de ATX85, ATX95 of BTX serie heeft Swarovski in samenwerking met Gitzo een prachtig stabiel statief op de markt gebracht.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Professional Carbonfiber Tripod (PCT). Speciaal voor de zwaardere telescopen zoals de ATX85, ATX95 of BTX serie heeft Swarovski in samenwerking met Gitzo een prachtig stabiel statief op de markt gebracht. Zeer stevig statief bestaande uit 4 segmenten.

De poten van dit statief zijn opgebouwd uit een zeslaags carbon. Hierdoor ontstaan uiterst sterke, maar toch lichte poten. De poten zijn eenvoudig in vier delen uitschuifbaar. De draaisluitingen werken geheel onafhankelijk van elkaar en zijn bestand tegen water, stof en zand.

Doordat het statief uit vier segmenten bestaat is het in ingeschoven toestand relatief kort (56 cm). Dit is erg handig voor mensen die graag een stabiel statief toch mee op reis willen nemen.

De middenkolom is ook van Carbon en uitneembaar. De poten kunnen in een drietal standen tot geheel horizontaal uitgezet worden.

De verbindingen van dit statief zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium.