Swarovski ATX Interior 25-60×85

 4.923,00

Elegante uitvoering van de Swarovski ATX 85 in de kleurschakeringen terra en brons, speciaal ontworpen voor in huis. Inclusief een fraai houten statief.

Lees meer

Tijdelijk uitverkocht

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De  ATX Interior is een luxe uitgevoerde ATX-telescoop speciaal voor binnen met een ongeëvenaarde optische kwaliteit. U kunt dus vanuit uw huiskamer of terras nog meer van mooie uitzichten genieten; de uitstekende optiek van deze telescoop geeft u een uniek beeld van de buitenwereld.
De set is uitgevoerd in de kleurschakeringen terra en brons, heeft een fraai houten statief en staat mooi in elk interieur.
Mocht u de telescoop nu toch eens graag mee naar buiten nemen, dan is het goed om te weten dat de telescoop met statief gemakkelijk te vervoeren zijn. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om het objectief en de telescoop apart van elkaar te vervoeren.

Opzienbarend en indrukwekkend: scherpe observatie
De gebruikte Field Flattener-lenzen zorgen voor een vrijwel vlak beeld. Dit betekent dat zelfs de fijnste structuren haarscherp worden gereproduceerd tot aan de rand. U hoeft niet steeds opnieuw scherp te stellen en elk detail kan razendsnel worden vastgelegd. Het innovatieve en unieke optische design, inclusief HD-lenzen, biedt een aanzienlijk verbeterde resolutie, is rijk aan contrast en intensiteit en geeft een opmerkelijke kleurweergave. De ATX Interior heeft net als de ATX/STX-telescopen een opvallend zoombereik (25-60x) en biedt daarbij een zeer ruim gezichtsveld (tot 41 m/1000 m). Dankzij de optimale vergroting en herkenning van de kleinste details wordt de kijkbeleving nog intenser. Bovendien wordt het veel gemakkelijker om met name bewegende objecten te vinden. Door de grote oogafstand kunnen ook (zonne)brildragers volledig van deze voordelen profiteren, want het kijken wordt nog comfortabeler. Geavanceerde coatings (SWARODUR en SWAROTOP) verbeteren de kleurweergave en transmissie, zelfs tijdens de schemering, en SWAROCLEAN-coatings aan de buitenzijde van de lenzen zorgen voor een antihechtende werking, waardoor de lenzen minder snel vuil worden.

‘De havik in ons logo symboliseert precies waar SWAROVSKI OPTIK voor staat. We willen de wereld opnieuw ontdekken door zijn ogen: haarscherp zicht, snel reactievermogen en eerbied voor de schoonheid van de natuur zijn daarbij de sleutelwoorden,’ aldus Carina Schiestl-Swarovski, bestuursvoorzitter van SWAROVSKI OPTIK. ‘Dankzij de ATX/STX-telescopen kan de havik met hernieuwde kracht zijn vleugels spreiden en dingen in beeld krijgen die eerder onzichtbaar waren maar nu met een onvoorstelbare helderheid worden onthuld. Ik ben ontzettend blij dat we er in nauwe afstemming en samenwerking met gebruikers in geslaagd zijn de telescoop opnieuw uit te vinden.’

Ergonomisch en accuraat: intuïtief gebruik
Een andere functie van de ATX-telescopen is de positie van de scherpstel- en zoomring. Deze zijn voor het eerst naast elkaar geplaatst, zodat ze snel en met één hand kunnen worden bediend. De ATX/STX-telescopen zijn er voor de cruciale momenten, ook om bewegende objecten te volgen en bij digiscoping. Zoeken, inzoomen en scherpstellen zijn nu veel gemakkelijker en u houdt de andere hand vrij om statief of camera te bedienen. Met de grote, soepel draaiende scherpstelring is het mogelijk snel en accuraat scherpstellen. Hij heeft een andere draaiweerstand en structuur dan de zoomring. Dankzij een geïntegreerde en uitschuifbare zonnekap, een richthulpstuk en beschermkappen is deze telescoop zeer comfortabel en betrouwbaar in elke situatie.

Modulair en gebruiksvriendelijk: digiscoping-oplossingen
Voor het eerst zijn telescoop- en digiscoping-oplossingen naast elkaar ontwikkeld in een gezamenlijk proces, zodat het complete systeem snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk kan worden bediend. De modulariteit slaat dus ook op digiscoping. Dankzij de betrokkenheid van gebruikers bij de ontwikkeling en de talloze tests die zijn uitgevoerd is het systeem buitengewoon functioneel en gebruiksvriendelijk. Dit innovatieve ontwikkelingstraject heeft twee verschillende adapters opgeleverd. Het TLS APO-apochromatische telefoto-lenssysteem is de eerste cameralens-adapter die speciaal is ontworpen voor digiscoping van het hoogste niveau, waarbij de nadruk ligt op beeldkwaliteit (30-mm cameralens voor APS-C of kleinere sensoren) en de mogelijkheid snel te wisselen tussen observatie en fotografie. De DCB II zwenkbare adapter is ideaal voor zowel compacte als systeemcamera’s met een korte lens (‘pancake’-objectief). Hij is heel eenvoudig in het gebruik en kan onderweg zelfs worden opgevouwen. De nieuwe TR II-telescoopstabilisator, met twee steunpunten die veel stabiliteit bieden en de Quick Release voor snelle bediening, levert een optimale beeldkwaliteit en maakt deze uitrusting compleet.
Deze revolutionaire, modulaire ATX/STX-telescopenfamilie van SWAROVSKI OPTIK is gebaseerd op de hoogste ontwikkelings- en productiestandaards, de strengste productie-eisen, maximale gebruiksvriendelijkheid en een duidelijk commitment aan de productielocatie in Tirol.

Productvideo

https://www.youtube.com/watch?v=qVv8EucBK1s