Swarovski CL Pocket 8×25 Wild Nature Package Groen

765,00

Een slanke, compacte dakkant verrekijker met indrukwekkende beeldkwaliteit, die dankzij zijn ergonomische ontwerp perfect in uw hand past. Dit zorgt ervoor dat u deze Swarovski kijker eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

2 op voorraad

Beschrijving

De Swarovski CL Pocket 8×25 is een zeer compacte verrekijker die ondanks zijn kleine formaat een indrukwekkende kwaliteit levert. Dit betreft de 2021 versie van de populair CL Pocket verrekijker, waarbij uiteraard een aantal verbeteringen zijn uitgevoerd ten opzichte van zijn voorganger. De grip en de duurzaamheid zijn verbeterd dankzij de rubberen bekleding en bij deze nieuwe versie zit een regenkapje voor optimale bescherming van de oculairen.  Je kunt de CL Pocket 8×25 gemakkelijk meenemen in je jaszak, ideaal voor iedere natuurliefhebber die geen zware verrekijker mee wil dragen. Deze verrekijker heeft een aluminium behuizing die bestand is tegen stof, water en zand en is met stikstof gevuld, zodat er geen condens in de kijker kan ontstaan. Daarnaast heeft de kijker een hoogwaardig optisch ontwerp met de beste glassoorten en coatings, wat resulteert in een indrukwekkende beeldkwaliteit met een prachtig contrast, kleurweergave en beeldscherpte. Met een gewicht van slechts 350 gram en een lengte van 110mm is dit een verrekijker die je altijd bij je wil hebben.

Deze Swarovski CL Pocket 8×25 Wild Nature Package Groen wordt geleverd met een handige opbergtas, draagriem, regenkapje en een microvezel doekje.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Diameter

Merk

Optisch Systeem

Vergroting

Kenmerken

Vergroting: 8x
Objectiefdameter (mm): 25
Uittredepupilafstand (mm): 17
Gezichtsveld (m/1000 m): 119
Gezichtsveld voor brildragers (graden): 6.8
Close focus (m): 2.5
Dioptrie Correctie (+/- Dpt): 5
Waterdicht: Tot 4 mtr
Afmeting (lxbxh mm): 110 x 98 x 46
Gewicht (gr): 345
Garantie: 10 jaar